Menu Close

BEAUTY CENTAR

Zelite da priuštite sebi relax masažu, manikir, pedikir, odete kod frizera ili jednostavno želite sebi da posvetite nekoliko trenutaka?! Jedinstven ambijent BIBI igraonice Vam pruža mogućnost čuvanje dece od strane stručnog i ljubaznog osoblja dok se vi ulepšavate u Beauty centru koji se nalazi u sklopu istog prostora ili uživate u prijatnom ambijentu BIB café-a.

FRIZER – Dugogodišnje iskustvo u salonskom radu, modnim editorijaloma i obimna edukacija naš tim čini profesionalnim i posebnim.

MANIKIR – Nalakirajte svoje nokte, ojačajte ih posebnim tretmanom ili gelom i ponovo ćete zablistati.

PEDIKIR – Priuštite vašim stopalima tretman kakav zaista zaslužuju. Profesionalni i proizvodi i stručan tim su pravi izbor za vas.

KOZMETIČKI TRETMANI – Mi ćemo Vam pružiti raznovrsne tretmane najkvalitetnijom prirodnom i medicinskom kozmetikom Biodroga, proverenog nemačkog kvaliteta, koja uz dejstvo savremenih visokoefikasnih aparata, ciljano deluje na sve probleme lica i uspešno ih rešava.

TRETMAN ZLATNIM KAVIJAROM – Ovaj luksuzni anti-age tretman namenjen je opuštenoj koži, koži sa borama na karakteristicnim mestima-na čelu, oko očiju i usana kao i opuštenoj koži na vratu. Rezultati tretmana su vrlo brzo vidljivi na licu, koža je zdrava, čvršća, izgleda glatko i baršunasto.

MEZOTERAPIJA  – Aplikovanja specijalnih koktela, u zavisnosti od problema klijenta – pod kožu. Dozvolite  da nephodni vitamini, aminokiseline, minerali, vrate vašoj koži sjaj i negu kakvu vi zaslužujete.

MASAŽA –  Terapija masažom  je najlekovitiji metod lečenja. U zavisnosti od potrebe izaberite relax, fizikalnu, anticelulit ili neku drugu vrstu masaže sa najkvalitetnijim preparatima.

0
KVADRATA
0
MAX. DECE
0
MAX. ODRASLIH

DVORISTE

IGRAONICA & BEAUTY CENTAR

BiBi

  • Radno vreme: Na raspolaganju smo vam svih 7 dana u nedelji od 09h do 21h.